2ος Αγώνας Ορεινού Δρόμου & Περιπέτειας για Όλους «Προφήτης Ηλίας 2018»

0
78

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

2ος Αγώνας Ορεινού Δρόμου & Περιπέτειας για Όλους ‘’Προφήτης Ηλίας 2018’’

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Ώρα: 10:30

Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, συνδιοργανώνει με τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και σε συνεργασία με τα Σωματεία Στίβου της Ρόδου, καθώς και με την Στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, την Δημοτική Κοινότητα Σαλάκου και την Δημοτική Κοινότητα Απολλώνων, τον 2ο Αγώνα Ορεινού Δρόμου & Περιπέτειας για Όλους με την επωνυμία ‘’ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 2018΄΄, την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018. Πρόκειται για τον 2ο Αγώνα Ορεινού Δρόμου & Περιπέτειας για Όλους, σύμφωνα με τους κανόνες και τις προδιαγραφές του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., της IAAF, και της ITRA, που διεξάγεται στην Ρόδο. Οι Οργανωτές ΕΚΤΟΣ από τους αθλητές και τις αθλήτριες των σωματείων μας και το οικογενειακό τους περιβάλλον, ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΥΝ και στους  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΔΡΟΜΕΙΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΥΣ Ή ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΘΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ.

Η εκκίνηση θα δοθεί μπροστά από το Ξενοδοχείο Έλαφος – Προφήτης Ηλίας και ο τερματισμός θα γίνει στο ίδιο σημείο.

Η έναρξη των εγγραφών έχει οριστεί στης 26 Φεβρουαρίου 2018 και σύντομα θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες δια της προκήρυξης του αγώνα για τις χιλιομετρικές αποστάσεις των διαδρομών, τις τεχνικές οδηγίες και άλλα.

Φέτος θα υπάρχουν και νέες διαδρομές για όλους στο πανέμορφο τοπίο του Προφήτη Ηλία!!

Καλούμε όλους τους δρομείς λοιπόν να έρθουν με τις οικογένειες τους, όπως επίσης σχολεία και ομάδες από τα Δωδεκάνησα και όχι μόνο για να περάσουμε μία όμορφη Αθλητική Κυριακή. Οι συμμετοχές φέτος είναι πιθανόν να ξεπεράσουν τις 500!!

Τέλος, για την διευκόλυνσή σας, θα υπάρξει μετακίνηση από το κέντρο της Ρόδου προς το Ξενοδοχείο Έλαφος στον Προφήτη Ηλία και επιστροφή με λεωφορεία για όσους επιθυμούν να έρθουν να λάβουν μέρος. Τα λεωφορεία θα περάσουν από Φαληράκι και από Σορωνή.

Για όσους επιθυμούν να διανυκτερεύσουν στο ξενοδοχείο Έλαφος, για τον σκοπό του αγώνα θα υπάρξουν ειδικές προνομιακές τιμές  και για να μάθετε τις προσφορές για εκείνες τις ημέρες θα μπορείτε να καλέσετε μετά της 26 Φεβρουαρίου στο 2241044808.

Από την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

NO COMMENTS