Το 4ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ρόδου ,πιστοί στο καθήκον προς τον συνάνθρωπο ,παρέδωσαν το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016, αρκετά είδη τροφίμων ,στο πρόγραμμα σίτισης των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας.
Αποδεικνύοντας έτσι για ακόμη μια φορά πως υπάρχει σωστά δομημένος Εθελοντισμός που υλοποιεί διαχρονικές Αξίες και Αρχές που περιλαμβάνουν την προσκοπική υπόσχεση για βοήθεια απέναντι στον συνάνθρωπο.
Η υλοποίηση της παράδοσης αυτής ,προσφέρει σε δεκάδες οικογένειες την ευκαιρία να ζήσουν αξιοπρεπώς και στα μέλη της προσκοπικής κοινότητας την ικανοποίηση της προσφοράς.
Αξίζει να σημειωθεί πως τα παραπάνω τρόφιμα συγκεντρώθηκαν από τους προσκόπους με τη συμμετοχή ευαίσθητων συμπολιτών μας .
Η παράδοση των τροφίμων έγινε στον χώρο του Συσσιτίου από τον Αρχηγό του Συστήματος κ. Δημήτριο Σαλιάρη ,τους Υπαρχηγούς του Συστήματος κ. Νικόλαο Φλεβάρη και κ .Δημήτριο Μαυρουλέα ,τον Αρχηγό της Αγέλης των Λυκόπουλων κ. Γιάννη Μαλλιάκα και τον Αρχηγό της Ομάδας Προσκόπων κ. Χατζήογλου Σερίφ.
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβούλιου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου παρευρέθηκε η κ. Δέσποινα Μουτάφη και η Κοινωνική Λειτουργός η κ. Ευαγγελία Ιγνατίου οι οποίες ευχαρίστησαν τα μέλη του 4ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων για τη σημαντική πράξη αλληλεγγύης .
Ο Δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος ,η Αντιδήμαρχος κ. Άννα Ζωάννου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου κ. Σωτήρης Πετράκης καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού ,εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες και εύχονται η πράξη του 4ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και άλλων παρόμοιων φορέων .

NO COMMENTS