Τιμητικές διακρίσεις σε επτά επαναλαμβανόμενους επισκέπτες της Ρόδου απένειμε ο Δήμαρχος Ρόδου κύριος Φώτης Χατζηδιάκος, στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών (Repeaters) της Ρόδου, της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου.
Οι έπαινοι απονεμήθηκαν στους φίλους της Ρόδου από την Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Διεθνών Σχέσεων και Απόδημων Ροδίων κυρία Μαρίζα Χατζηλαζάρου και από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης κύριο Τέρη Χατζηϊωάννου.
Συγκεκριμένα τιμήθηκαν οι εξής:
• Η κυρία Kaijsa Pettersson από τη Σουηδία, η οποία έχει έρθει στη Ρόδο 43 φορές και θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες ζωγράφους στη χώρα της. Μάλιστα, το φετινό Μάιο, παρουσίασε τα έργα της σε χώρο του ξενοδοχείου «Helios» στο κέντρο της πόλης της Ρόδου όπου και διέμενε.
• Η κυρία Anita και ο κύριος Douglas Cohen από το Βέλγιο που διέμεναν στο ξενοδοχείο «Blue Horizon Resort», οι οποίοι φέτος επισκέφθηκαν το νησί μας για 25η φορά.
• Η κυρία Gillian Edwards από τη Μεγάλη Βρετανία η οποία φέτος βρέθηκε στη Ρόδο για 20η φορά και διέμενε στο ξενοδοχείο «Alexia». Η ίδια δήλωσε ικανοποιημένη από το γεγονός ότι η Ρόδος είναι μία από τις τρεις υποψήφιες Ελληνικές πόλεις για τη διεκδίκηση του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2021.
• Η κυρία Doris Kokoras από τη Γερμανία, η οποία φέτος βρέθηκε στη Ρόδο για 12η φορά και διέμενε στο ξενοδοχείο «Continental» στο κέντρο της Ρόδου. Η κυρία Kokoras υπήρξε σύζυγος Έλληνα μετανάστη στη Γερμανία ο οποίος πλέον δε βρίσκεται στη ζωή. Το ζευγάρι επισκεπτόταν συχνά το νησί μας στο παρελθόν και φέτος η κυρία Kokoras το επισκέφθηκε για πρώτη φορά μόνη της.
• Η κυρία Kathleen και ο κύριος Edward Cafferty από τη Μεγάλη Βρετανία οι οποίοι φέτος επισκέφθηκαν τη Ρόδο για 10η φορά και διέμεναν στο ξενοδοχείο «Alkmini» στο Θεολόγο. Το ζευγάρι συνόδευσε στο Δημαρχείο ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «Alkmini» κύριος Μιχάλης Μουρσελάς.

NO COMMENTS