Πρόσκληση από το Δήμο Ρόδου για συμμετοχή στην τουριστική έκθεση ΜΙΤΤ 2018

0
56

Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «ΜΙΤΤ 2018» που θα πραγματοποιηθεί στο μεγάλο εκθεσιακό χώρο Expocentre Fairgrounds Krasnaya Presnya στη Μόσχα, το διάστημα 13-15 Μαρτίου 2018, πρόκειται να συμμετάσχει η  Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου με stand στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η Διεθνής έκθεση ΜΙΤΤ στη Μόσχα κατατάσσεται μεταξύ των πέντε δυναμικότερων τουριστικών εκθέσεων του κόσμου και τυγχάνει μεγάλης εκτίμησης από τη διεθνή κοινότητα. Η έκθεση πραγματοποιείται από το 1994 και έχει βραβευτεί από την Παγκόσμια Ένωση της Εκθεσιακής Βιομηχανίας (UFI). Για είκοσι χρόνια οι εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας αναγνωρίζουν την έκθεση ΜΙΤΤ ως το κύριο γεγονός της τουριστικής βιομηχανίας της Ρωσίας.

Κάθε χρόνο, η έκθεση που αποτελεί ‘βαρόμετρο’ για την εκάστοτε σεζόν,  συγκεντρώνει τους περισσότερους εκπροσώπους της χώρας. Συμμετέχουν τουριστικοί πράκτορες, ξενοδοχειακές μονάδες και καταλύματα, εταιρίες συστημάτων ηλεκτρονικής κράτησης, αεροπορικές και μεταφορικές εταιρίες.

Το 2017 συμμετείχαν στη “MITT” περισσότεροι από 1800 εκθέτες από 192 χώρες, ενώ την επισκέφτηκαν 35000 άτομα.

Ψηλά στις προτιμήσεις των Ρώσων τουριστών βρίσκεται η Ελλάδα, με κορυφαίους τους παραδοσιακά αγαπημένους προορισμούς όπως η Ρόδος, η Κρήτη και η Κως. Σύμφωνα δε με τα επίσημα στοιχεία 887.870 Ρώσοι έκαναν τις διακοπές τους στην Ελλάδα το 2017.

Για το λόγο αυτό καλούνται οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου και να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα: 22410 35240 και 22410 35945 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση tourism@rhodes.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να δηλώσουν τη φυσική τους παρουσία ως εκπρόσωποι φορέα ή της επιχείρησής τους θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου στα προαναφερόμενα τηλέφωνα και e mail.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να αποστείλουν υλικό τουριστικής προβολής θα πρέπει να το παραδώσουν στο κεντρικό γραφείο της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 και ώρα 12:00.

 

NO COMMENTS