Πολιτιστικό Φεστιβάλ ΙΑΛΥΣΙΑ 2017

0
76

Με τη συναυλία τού Νίκου Ζωιδάκη την Τρίτη 15 Αυγούστου 2017, έπεσε η αυλαία του 35ου Πολιτιστικού Φεστιβάλ «ΙΑΛΥΣΙΑ» που πραγματοποιήθηκε από τις 28 Ιουλίου έως τις 15 Αυγούστου 2017 στην Κεντρική Πλατεία Ιαλυσού.

Πιστοί στο ραντεβού μας με την ιστορία και την παράδοση περατώσαμε και φέτος την πολιτιστική διοργάνωση στην περιοχή μας. Μια οργάνωση που αποτελεί πολύτιμη συνέχεια του παρελθόντος και στο πλαίσιο της προσπάθειας αναβίωσης και ανάδειξης των πολιτιστικών αξιών και θεσμών του τόπου μας.

Το 35ο πολιτιστικό Φεστιβάλ «ΙΑΛΥΣΙΑ» ήταν μια διοργάνωση του Τομέα Πολιτισμού της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Ρόδου.

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ,το Δήμο Ρόδου και το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού & Αθλητισμού  για τη συνδιοργάνωση του Φεστιβάλ, τους χορηγούς, τα συγκροτήματα και τις ομάδες που συμμετείχαν, τα μέλη του Τομέα Πολιτισμού, το διοικητικό & εργατοϋπαλληλικό προσωπικό της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού, καθώς και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ.​

Με εκτίμηση

H Πρόεδρος της

 Δημοτικής  Κοινότητας Ιαλυσού

 Ερμιόνη Μπότσαρη

 

 

 

 

 

 

NO COMMENTS