Σε ένα όμορφο προπονητικό διήμερο τα κορίτσια μας δείχνουν τον δρόμο για το ποδόσφαιρο που όλοι αγαπάμε …! Χωρίς διαχωρισμούς, ενωμένα, με οδηγό την αγάπη τους για το άθλημα, τα κορίτσια έκαναν κοινή προπόνηση, εμπλούτισαν τις αθλητικές τους εμπειρίες, συναγωνίστηκαν απολαμβάνοντας το παιχνίδι και έφυγαν με ικανοποίηση και χαμόγελο, δίνοντας ραντεβού για το μέλλον. Το δικό τους και του ποδοσφαίρου που όλοι ονειρευόμαστε.

Μετά την ολοκλήρωση του προπονητικού φεστιβάλ γυναικείου ποδοσφαίρου «Απρίλιος 2018» που διοργανώθηκε και διεξήχθη από τον σύλλογο μας ,στο γήπεδο Αγίων Απόστολων θα επιθυμούσαμε από καρδιάς  να ευχαριστήσουμε :

Τον κορυφαίο Έλληνα διεθνή διαιτητή κ. Σιδηρόπουλο Τάσο ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του, και αφού ανέλυσε  την ραγδαία εξέλιξη του διεθνούς  γυναικείου ποδοσφαίρου,  συνομίλησε και έλυσε απορίες  των κοριτσιών, προπονητών και γονέων .

Τα μέλη της ΕΠΣΔ κ. Ψελλά Χρυσόστομο και κ. Αδαμάκη Μιχάλη που παραβρέθηκαν στο γήπεδο επιβραβεύοντας  τα κορίτσια και τους προπονητές.

Της ομάδες του Σταυρού Καλυθιών και του Ομίλου Αθλοπαιδιών Κω για την συμμέτοχη τους στο φεστιβάλ.

Τους διπλωματούχους προπονητές κ. Μποσγανά Γιώργο, κ. Νικολόπουλο Στάθη, κ. Σαχινίδη Θοδωρή ,κ. Σαχινίδη Παναγιώτη και κ. Χατζηαντωνίου Βαγγέλη οι όποιοι υλοποίησαν το προπονητικό πρόγραμμα του φεστιβάλ.

Την επιτροπή Σταδίου των Αγίων Απόστολων και ειδικά τον κ. Χατζηγεωργίου Τάκη.

Τον ΔΟΠΑΡ και τον Πρόεδρο του κ. Κυριαζή Στέφανο ,

καθώς και την ΕΠΣΔ και τον Πρόεδρο της  κ. Διακοφώτη Παναγιώτη

για την συνδιοργάνωση του φεστιβάλ.

Κλείνοντας και με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της ποδοσφαιρικής περιόδου 2017-2018 , θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας σε όλους τους χορηγούς και  υποστηρικτές  του συλλόγου μας που μας συμπαραστέκονται  για την ανάδειξη του γυναικείου ποδοσφαίρου στην περιοχή μας.

Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος

Καλτέκη Πόπη

NO COMMENTS