– Αγαπητοί γονείς

– Αγαπητά παιδιά

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας παιδαγωγικής περιόδου 2017-2018 και φιλοξενίας παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς & τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Ρόδου, μεταφέροντας και ευχές του Δημάρχου Ρόδου, κ. Φώτη Χατζηδιάκου,  εύχομαι από καρδιάς καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και πρόοδο.

Με δεδομένο ότι, ανάμεσα στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής είναι η ενίσχυση του θεσμού της Προσχολικής Αγωγής, υλοποιήσαμε και υλοποιούμε παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν τους διαθέσιμους χώρους φιλοξενίας στο μέτρο του εφικτού, λαμβάνοντας υπόψη την δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Παράλληλα, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των οικογενειών του νησιού μας, ικανοποιήσαμε όλα τα υποβληθέντα αιτήματα κάνοντας αποδεκτά όλα τα παιδιά στις δημοτικές δομές και με την βοήθεια του άρτια εκπαιδευμένου παιδαγωγικού και βοηθητικού  προσωπικού της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής και Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Ρόδου,  δηλώνουμε έτοιμοι για την επίτευξη των παιδαγωγικών και διδακτικών μας στόχων, βοηθώντας στην ομαλή μετάβαση των μικρών μας συμπολιτών από το οικογενειακό στο σχολικό και αργότερα στο κοινωνικό περιβάλλον.

Καλή συνέχεια

Ρόδος, 1 Σεπτεμβρίου 2017

Με εκτίμηση

Κορωναίος Γιάννης

Αντιδήμαρχος Παιδείας -Δια Βίου Μάθησης

Προσχολικής Αγωγής και Διαφάνειας Δήμου Ρόδου

NO COMMENTS