Η Ρόδος προετοιμάζεται για τους αγώνες Run Greece

0
140

O αντιδήμαρχος κ. Στέργος Παρδαλός, θα εκπροσωπήσει το Δήμο Ρόδου στη συνέντευξη τύπου που θα δοθεί την Τετάρτη 22 Μαρτίου στο Ζάππειο, στο πλαίσιο της διοργάνωσης των αγώνων Run Greece, που από φέτος θα περιλάβουν και τη Ρόδο στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού.

Ο αγώνας δρόμου, τον οποίο διοργανώνουν ο ΣΕΓΑΣ και η «Επιτροπή Αγώνων Δρόμου και Βουνού», σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Ρόδου, θα διεξαχθεί στους όμορφους δρόμους της πόλης της Ρόδου την 1η Οκτωβρίου 2017.

Η Ρόδος έχει επιλεγεί να φιλοξενήσει τους αγώνες λόγω της ιστορίας της, του φυσικού της κάλλους και των αθλητικών της υποδομών. Έχει εδραιωθεί στη συνείδηση των αθλητικών παραγόντων, ως ο τόπος που διαθέτει τα προσόντα και την εμπειρία για τη διεξαγωγή μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων.

Η διοργάνωση που θα προβάλλει το νησί διεθνώς, απευθύνεται στους Ροδίτες και στους χιλιάδες επισκέπτες που θα λάβουν μέρος σ΄ αυτήν, μια γιορτή για την πόλη, η οποία στόχο έχει, να μυήσει μικρούς και μεγάλους σε έναν ποιοτικότερο τρόπο ζωής.

NO COMMENTS