Η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου στις τουριστικές εκθέσεις Philoxenia και Greek Tourism Expo

0
305

Μετά από πρόσκληση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου πρόκειται να συμμετέχει στην 32η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης στο διάστημα από Παρασκευή 18 έως και Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016, στο περίπτερο 13, stands 52 και 64 της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η έκθεση τουρισμού Philoxenia θα λειτουργήσει παράλληλα με τη Διεθνή Έκθεση Ξενοδοχειακού και Επαγγελματικού Εξοπλισμού Hotelia και συνιστά τον απόλυτο προορισμό για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου του τουρισμού. Η συγκεκριμένη έκθεση υποδέχθηκε πέρυσι 17.500 επισκέπτες και φιλοξένησε 150 hosted buyers και 351 εκθέτες ενώ σημειώθηκε αύξηση της τάξης του 39% στους διεθνείς εμπορικούς επισκέπτες και αύξηση της τάξης του 17% στους εμπορικούς επισκέπτες στο σύνολο.

Η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου θα συμμετέχει επίσης στην 3η Διεθνή Έκθεση Greek Tourism Expo 2016 η οποία διοργανώνεται στο υπερσύγχρονο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo της Αθήνας, στο περίπτερο Α 50 – 52 της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στην αίθουσα διεξαγωγής της Έκθεσης Hall 4.

photo-2Στην επίσημη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Αθήνας θα συμμετέχουν εκθέτες από όλους τους τομείς του ελληνικού τουρισμού. Όλοι οι συμμετέχοντες, εκθέτες, hosted buyers και επισκέπτες θα συναντηθούν και θα προωθήσουν τις συνεργασίες τους σε μία πολύ οργανωμένη έκθεση με μία ιδιαιτέρως δυναμική παρουσία των εκθετών. Με το σύνθημα «Come to meet the Greeks» θα φιλοξενήσει 120 Διεθνείς επιλεγμένους και καταξιωμένους hosted buyers από 30 χώρες οι οποίοι ή συνεργάζονται αποδεδειγμένα ή επιθυμούν να συνεργάζονται δυναμικά με ελληνικές επιχειρήσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να αποστείλουν υλικό τουριστικής προβολής θα πρέπει να το παραδώσουν στο κεντρικό γραφείο της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου το αργότερο μέχρι τη Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 12:00. Υπεύθυνος για τη συλλογή του υλικού έχει οριστεί ο κύριος Κωνσταντίνος Χατζίκος.

Για το λόγο αυτό καλούνται οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου και να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα: 22410 35240 και 22410 35945 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση tourism@rhodes.gr.

 

NO COMMENTS