Τη  Δημοτική Ενότητα Αρχαγγέλου, επισκέφτηκε  την Τετάρτη 27 Ιουλίου ο Δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης Χατζηδιάκος, εξετάζοντας και επιλύοντας προβλήματα που αφορούν την καθημερινότητα.

Ο κος Χατζηδιάκος προέδρευσε συνεδρίασης   στην Τοπική Κοινότητα Μαλώνας, στην οποία συμμετείχαν: ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αναστάσιος Καραγιάννης με τα μέλη του τοπικού συμβουλίου, όσο και οι διατελέσαντες Πρόεδροι Κοινότητας και  πολίτες.

Τα θέματα που κυριάρχησαν μεταξύ άλλων ήταν: Η καθαριότητα, η αδέσποτη βόσκηση, οι αγροτικοί δρόμοι και η άρδευση. Ο Δήμαρχος Ρόδου παρουσία  του Αντιδημάρχου Καθημερινότητας κου Αγαπητού Πάλλα, του   Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου   και Πρόεδρου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας κου Σωτήρη Πετράκη και του Γενικού Γραμματέας του Δήμου Ρόδου κου Ευγένιου Κορναρόπουλου, δρομολόγησε την επίλυση και την διαχείριση επαναλαμβανόμενων προβλημάτων τόσο της Τοπικής Κοινότητας, όσο και της τουριστικής περιοχής στο Χαράκι.

Επιπρόσθετα ο  Δήμαρχος Ρόδου πραγματοποίησε επιτόπιες αυτοψίες στις ασφαλτοστρώσεις που ολοκληρώθηκαν πρόσφατα  σε δημοτικές οδούς και πλατείες στη Μαλώνα και ζήτησε σε κάποια σημεία να γίνου νέες παρεμβάσεις. Τέλος, επισκέφτηκε την περιοχή Αρχαγγέλου και παρακολούθησε την εξέλιξη των έργων στο υπό ανέγερση ενδεκαθέσιο Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου και το νέο γήπεδο 8Χ8, πλησίον του Δημοτικού Σχολείου.

NO COMMENTS