Φορητό απινιδωτή, παρέδωσε τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στο Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου, αντιπροσωπεία των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Άρη Αρχαγγέλου, που θα χρησιμοποιηθεί για να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες των επισκεπτών.
Παρουσία του Αντιδημάρχου της Διεύθυνσης Παιδείας, δια βίου μάθησης και Αθλητισμού κου Παρδαλού Στέργου, αντιπροσωπεία των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Άρη Α., αποτελούμενη από τους κ.κ: Γέροντα Κώστα, Παπαοικονόμου Δήμο, Φουτούλη Γεώργιο, Κρητικ’ο Πανορμίτη, παρέδωσε στον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας κο Μαγκαφάκη Δημήτρη παρουσία της προϊσταμένης κας Καρπαθίου, φορητό απινιδωτή με μόνιτορ, ιδανικό για κάθε Νοσοκομείο, κλινική, μονάδα διάσωσης , ακόμη και ασθενοφόρο.
Η αγορά του Ιατρικού μηχανήματος έγινε με τα έσοδα του φιλικού αγώνα που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο γήπεδο Αρχαγγέλου, μεταξύ των παλαιμάχων ομάδων του Άρη Αρχαγγέλου και του Άρη Θεσσαλονίκης.
«Πάντοτε σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικούς καιρούς η φιλανθρωπία και η πρωτοβουλία που αναλαμβάνουν κάποιες εθελοντικές ομάδες όπως οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Άρη Α, σκοπό έχουν την εξυπηρέτηση και την διευκόλυνσης του πολίτη» ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος κος Παρδαλός και συμπλήρωσε. «Ο Δήμος Ρόδου στηρίζει πάντα τέτοιες ενέργειες. Θα είμαστε κοντά και σε άλλες κοινωνικές ομάδες που επιθυμούν να αναπτύξουν ανάλογες δράσεις».
Οι συντελεστές της προσπάθειας ευχαριστούν τους χορηγούς του φιλικού αγώνα, την ΕΠΣΔ, το Τοπικό Όργανο Διαιτησία καθώς και κάθε επώνυμο και ανώνυμο φίλαθλο που βρέθηκε στο γήπεδο και στήριξε την προσπάθεια. Τέλος ευχαριστούν θερμά την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης για την συμμετοχή της.

NO COMMENTS