Ο Δήμαρχος Ρόδου κύριος Φώτης Χατζηδιάκος απένειμε την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 στην αίθουσα εθιμοτυπίας στο Δημαρχιακό Μέγαρο, ειδικές τιμητικές διακρίσεις σε τρία ακόμη ζευγάρια επαναλαμβανόμενων επισκεπτών (Repeaters) της Ρόδου.
Πιο συγκεκριμένα, τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στην κυρία Gisela και στον κύριο Alfred Reithofer από το Salzburg της Αυστρίας, οι οποίοι μέχρι σήμερα έχουν επισκεφθεί το νησί εξήντα πέντε φορές. Μάλιστα πλέον διατηρούν κατοικία στο Φαληράκι γεγονός που τους δίνει τη δυνατότητα στο μέλλον να επισκέπτονται τη Ρόδο ακόμη πιο συχνά, καθώς πλέον είναι συνταξιούχοι. Η αγάπη τους για το νησί είναι μεγάλη και θεωρούν τα πάντα στη Ρόδο πολύ όμορφα.
Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στην κυρία Jannette και στον κύριο Jo Smeets από την Ολλανδία οι οποίοι φέτος επισκέφθηκαν τη Ρόδο για τριακοστή έκτη φορά. Διαμένουν στο ξενοδοχείο «Dafne» στο Φαληράκι. Σύμφωνα με όσα είπε η κυρία Jannette Smeets, η πρώτη φορά που επισκέφτηκε τη Ρόδο ήταν το 1980. Ήταν τότε δεκαεπτά ετών και ενθουσιάστηκε από το νησί από την πρώτη στιγμή. Έκανε ειδική μνεία στη Ροδιακή φιλοξενία και στους Ροδίτες ενώ τόνισε ότι πλέον μαζί με το σύζυγό της έχουν πάρα πολλούς φίλους στο νησί.
Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε επίσης στην κυρία Janny και στον κύριο Bob Czeyt Lens από την Ολλανδία οι οποίοι φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για εικοστή δεύτερη φορά. Το ζευγάρι που διαμένει στο ξενοδοχείο «Eleonas» γιόρτασε φέτος την πεντηκοστή επέτειο του γάμου του στη Ρόδο.
Τέλος, τιμητική διάκριση απονεμήθηκε και στην κυρία Alexandra και στον κύριο Ernst Walter Vollmer οι οποίοι φέτος επισκέφθηκαν τη Ρόδο για δέκατη ένατη φορά και διαμένουν στο ξενοδοχείο «Kallithea Horizon». Η πρώτη τους φορά ήταν το 2004 και από τότε επισκέπτονται το νησί κάθε χρόνο, πολλές φορές και δύο φορές το χρόνο. Μίλησαν για τους Ροδίτες που θεωρούν ότι είναι υπέροχοι άνθρωποι ενώ πιστεύουν ότι όλοι οι κάτοικοι του νησιού είμαστε τυχεροί που ζούμε εδώ.
Την κυρία Alexandra και τον κύριο Ernst Walter Vollmer συνόδευσε στο Δημαρχείο ο κύριος Φιλήμονας Ρούσσος, διευθυντής του ξενοδοχείου «Kallithea Horizon». Την κυρία Gisela και τον κύριο Alfred Reithofer καθώς και την κυρία Jannette και τον κύριο Jo Smeets συνόδευσε στο Δημαρχείο η κυρία Μαρία Λεβέντη. Την κυρία Janny και τον κύριο Bob Czeyt Lens συνόδευσε στο Δημαρχείο ο ξενοδόχος, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «Eleonas», κύριος Αντώνης Πολλεζέλ.
Τις τιμητικές διακρίσεις απένειμε στους φίλους της Ρόδου η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνών Σχέσεων και Απόδημων Ροδίων κυρία Μαρίζα Χατζηλαζάρου.

NO COMMENTS