«Τα συγχαρητήρια του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος κου Βασίλειου Καπέλου, η απάντηση μας».

Οφειλόμενη απάντηση,   για την αποκατάσταση την αλήθειας, του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας κου Αγαπητού Πάλλα, σχετικά με μεμονωμένο δημοσίευμα  σε μερίδα  ηλεκτρονικού τύπου.

Κύριε Διευθυντά.

Ο Δήμος Ρόδου, μέσω της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας, συμμετείχε για δεύτερη   συνεχή χρονιά, στις εργασίες του 7ου Διεθνούς Συνεδρίου «Διαχείριση θυμάτων καταστροφών» που φιλοξενείται στο νησί μας από 6 έως 11 Οκτωβρίου 2017, με τη συμμετοχή των ομάδων πολιτικής προστασίας που βρίσκονται εγγεγραμμένες  στα μητρώα της, μαθητών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και άλλων εθελοντικών ομάδων. Απέσπασε θερμά συγχαρητήρια τόσο στο οργανωτικό,  όσο και στο πρακτικό μέρος, από τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού σώματος Αντιστράτηγο κο Βασίλειο Καπέλο, την στρατιωτική ηγεσία του τόπου μας και τους υπεύθυνους των δύο μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου  Αθηνών:  «Διεθνής Ιατρική των καταστροφών» και «Στρατηγικές διαχείρισής περιβάλλοντος, καταστροφών. Φιλοξένησε με επιτυχία περισσότερους από διακόσιους πενήντα (250)  συμμετέχοντες στις ασκήσεις, Φοιτητές και διεθνείς παρατηρητές, τvν οποίων τα σχόλια είναι ιδιαίτερα θετικά για το Δήμο Ρόδου, όπως και των επικεφαλής των ακόλουθων εθελοντικών ομάδων. ΕΤΑΙΡΠΟΦΥΚΑ, Εθελοντική Ομάδα Πρόληψης Καταστροφών «SBrs», Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σαλάκου, Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δωδεκανήσου , Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Έμπωνας Δωδεκανησιακός Σύλλογος Οχημάτων 4χ4, Εθελοντές Διασώστες Σαμαρείτες Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Εθελοντική Οργάνωση Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ρόδου, Ομάδα Αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστροφών Δήμου Ρόδου, μαθητές από τα δύο σχολικά συγκροτήματα 4ο Λύκειο και Ροδίων Παιδεία Ροδίων Παιδεία και δεκαπέντε  (15) σπουδαστές  ΙΕΚ, με ειδικότητα  βοηθών Νοσηλευτών.

Όμως δέχθηκε τα επικριτικά σχόλια μεμονωμένου «φωτογράφου», για τους δικούς λόγους, τους οποίους εμείς γνωρίζουμε.

Τον αφήνουμε στην κρίση σας και επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας.

Είμαι στη διάθεση του κάθε πολίτου, για περισσότερες διευκρινήσεις, όπως και στου συντάκτη του εν λόγω δημοσιεύματος.

Τέλος, αν ο συγκεκριμένος συντάκτης, θεωρεί ότι με αυτό τον κακόβουλο τρόπο, προβάλει  θετικά την εικόνα του νησιού μας, δεν έχω παρά να του δώσω συγχαρητήρια.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας

Αγαπητός Πάλλας

NO COMMENTS