Ασφαλτοστρώσεις δημοτικών οδών σε Αφάντου και Κολύμπια. Ξεκινούν αντιπλημμυρικά έργα ύψους 400.000 ευρώ στην ευρύτερη περιοχή

0
149

 Τη δημοτική ενότητα Αφάντου, επισκέφτηκε την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κος Αθηνόδωρος Κωνσταντίνου, προκειμένου να επιβλέψει έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και σημεία που αναμένεται προσεχώς να  ξεκινήσουν να υλοποιούνται έργα, με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών και επισκεπτών της περιοχής.

 Παρουσία του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας κου Μανόλη Λόγγου και υπηρεσιακών παραγόντων, επέβλεψε την διαδικασία ασφαλτόστρωσης μεγάλου τμήματος δημοτικής οδού και στη συνέχεια, πραγματοποίησε αυτοψίες σε σημεία και δρόμους που προσεχώς ο δήμος Ρόδου, έχει προγραμματίσει μία σειρά από ολοκληρωμένες παρεμβάσεις.

Αρχικά, ο αντιδήμαρχος επόπτευσε τη διαδικασία στρώσης ασφαλτοτάπητα στην περιοχή «Πλατή» από τα συνεργεία του ανάδοχου εργολάβου κου Νίκου Μαστρογιαννάκη. Πρόκειται για την οδό που οδηγεί στο Γυμνάσιο Αφάντου και στα Στρατόπεδα της περιοχής και που καθημερινά χρησιμοποιείται  από εκατοντάδες κατοίκους, συνολικής επιφάνειας τρακοσίων (300) μέτρων μήκους  επί επτά (7) μέτρα πλάτους.  Επιπρόσθετα πραγματοποίησε αυτοψία σε κεντρική δημοτική οδό στην περιοχή των Κολυμπίων, στην οποία προσεχώς θα ξεκινήσουν  οι απαραίτητες εργασίες για την βελτίωση της βατότητας, με την τμηματική ασφαλτόστρωση μεγάλου τμήματος της οδού.

Στη συνέχεια επόπτευσε σημεία στα οποία ο  δήμος Ρόδου μέσω του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων, έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση ύψους 400.000 ευρώ, τα οποία θα διατεθούν για την κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων στην ευρύτερη περιοχή της δημοτικής ενότητας Αφάντου. Κατ΄ εντολή του Δημάρχου κου Φώτη Χατζηδιάκου, ζητήθηκε θα δοθεί προτεραιότητα στην  κατασκευή αντιπλημμυρικού έργου στην περιοχή «Πλατή»  , προκειμένου να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες λειτουργίας του νέου Παιδικού Σταθμού Αφάντου, που αναμένεται να λειτουργήσει στις 10  Οκτωβρίου.

 

NO COMMENTS