Εκδηλώσεις

[15/02/2010]
Μεγάλο Αποκριάτικο ξεφάντωμα την Καθαρά Δευτέρα (15/02), με τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Ροδίων!

Περιγραφή:
Για ένα μεγάλο γιορτινό ξεφάντωμα της φετινής Καθαράς Δευτέρας προετοιμάζεται ο Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Ροδίων, το οποίο θα λάβει χώρα, όπως και οι τελευταίες επιτυχημένες διοργανώσεις, στα Πευκάκια – Ροδίνι.

Το πλούσιο γιορτινό-παραδοσιακό τραπέζι με τα σαρακοστιανά είδη, θα είναι ευγενική προσφορά καταστηματαρχών της πόλης της Ρόδου και το γλέντι θα πλαισιωθεί, με ζωντανή μουσική και τραγούδια από τοπική ορχήστρα, αλλά και χορούς και δράσεις που αρμόζουν στην ημέρα.
Η ορχήστρα αποτελείται από τους : Νάνο Θεοφάνη, Νάνο Αναστάσιο, Σπυράκη Στέργο, Μακαρούνα Βασίλειο και συμμετέχουν  οι ερμηνευτές: Γιάννης Κατσιμπράκης, Νετζιπ, Αγγελική Ροδίτη, Γεώργιος Κασιώτης και Κώστας Θεοδοσίου.

Θα πραγματοποιηθεί επίσης διαγωνισμός ΠΕΤΑΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΤΑΕΤΟΥ, με έπαθλα κεραμικές μάσκες που θα δημιουργήσουν οι μαθητευόμενοι του Εργαστηρίου Καλλιτεχνικής Κεραμικής του Π.Ο.Δ.Ρ. και δημιουργικό face painting για μικρούς και μεγάλους.

Το σαρακοστιανό ξεφάντωμα θα πραγματοποιηθεί την Καθαρή Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, από τις 11 το πρωί και έως… τελικής πτώσης!!!!

ΧΟΡΗΓΟΙ:
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΔΙΑΦΟΡΑ
MAXI DIA - Ι & Ν ΠΑΠΠΟΥ Ο.Ε., BAZAAR, BEΡΟΠΟΥΛΟΣ, Α.Β. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΠΑΠΠΟΥ -ΥΠΕΡ…ΕΧΕΙ!, ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΕΤΡΟ, LIDL, ΙΒΙΣΚΟΣ - ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΗΛ. ΣΟΡΔΑΚΗΣ Δ. & ΣΙΑ Ο.Ε., ΚΛΑΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

ΦΟΥΡΝΟΙ:
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ –ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ –ΦΑΡΜΑΚΙΔΗΣ, Η ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΤΙΣΑ, Δ &Σ ΠΟΝΤΙΚΑΚΗΣ ΑΣΤΕΛ Α.Ε., ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΡΤΟΥ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ, ΡΟΔΙΝΙ ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΑΠΗΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΑΝ. & ΣΙΑ Ο.Ε.- ΚΡΗΤΙΚΑ, ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ,

ΠΟΤΟΠΟΙΪΕΣ:
ΝΥΜΦΗ ΝΕΡΟ, ΒΑΠ Π . ΚΟΥΓΙΟΣ Α.Β.Ε.Ε., ΣΙΦΩΝΙΟΣ, AIGAION, ΚΑΪΡ


Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Ροδίων

`````