Δελτία Τύπου

[13/03/2014]
Σύσκεψη δημάρχου με τους διευθυντές του Δήμου Ρόδου

Περιγραφή:
Σε σύσκεψη με τους διευθυντές των υπηρεσιών του Δήμου Ρόδου προήδρευσε σήμερα ο δήμαρχος Ρόδου Στ. Κουσουρνάς, εν όψει των τριπλών εκλογών του Μαΐου, προκειμένου να είναι έτοιμος ο μηχανισμός του Δήμου Ρόδου, αλλά και να μη χαλαρώσει καθόλου η προσφορά υπηρεσιών προς τον πολίτη και τον επισκέπτη, τη στιγμή μάλιστα που η πόλη και το νησί βρίσκεται ουσιαστικά στην τελική ευθεία για την έναρξη της τουριστικής περιόδου.
Ο δήμαρχος κ. Κουσουρνάς, ξεκινώντας τη σύσκεψη, επεσήμανε ότι η θητεία της δημοτικής αρχής λήγει στις 31 Αυγούστου, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών και ότι όλες οι υπηρεσίες και τα τμήματα του Δήμου Ρόδου θα πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν αδιάλειπτα, χωρίς να υπάρξει χαλάρωση. Προς τούτο ζήτησε από τους διευθυντές να συνεχιστούν οι έλεγχοι τόσο για την τήρηση του ωραρίου από το προσωπικό, όσο και να προχωρήσουν κανονικά όλες οι εκκρεμότητες σχετικά με τις τοποθετήσεις των νέων διευθυντών, με την αξιολόγηση του προσωπικού κ.λπ.
Επίσης ο κ. Κουσουρνάς υπογράμμισε ότι κατά την προεκλογική περίοδο «δεχόμαστε όλους τους υποψηφίους με σεβασμό και ισότητα» - όπως είπε χαρακτηριστικά – χωρίς όμως να μετατραπούν οι υπηρεσίες του Δήμου σε χώρους προεκλογικής προπαγάνδας ή προεκλογικών συγκεντρώσεων και χωρίς να σημειώνονται αντεγκλήσεις με υποψηφίους.
Οι προϊστάμενοι των Διευθύνσεων του Δήμου που εμπλέκονται στην εκλογική διαδικασία επιβεβαίωσαν την ετοιμότητα των υπηρεσιών τους για τις επικείμενες εκλογές.
Στη συνέχεια, με την ευκαιρία της σύσκεψης, ο κάθε διευθυντής προχώρησε σε έναν «μίνι» απολογισμό και έθεσε γενικότερα ζητήματα που αφορούν τις υπηρεσίες στις οποίες προΐσταται.
Γραφείο Τύπου
Δήμου Ρόδου

`````