Δωρεά τροφίμων από τον Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου

0
33

 Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου για ακόμη μία φορά με ιδιαίτερη ευαισθησία και με αίσθημα αγάπης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο,   παρέδωσε την Παρασκευή 03 Φεβρουαρίου 2017 ,πολύ μεγάλη ποσότητα τροφίμων και κρέατος  ,στο πρόγραμμα σίτισης των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αγορά των παραπάνω ειδών πραγματοποιήθηκε  από έσοδα τα οποία συγκεντρώθηκαν από την    εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας  του Συλλόγου, στις 27 Ιανουαρίου 2017.

Η παράδοση της δωρεάς έγινε στον χώρο του Συσσιτίου από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Γεώργιο Ματσίγκο, τη Γραμματέα κ. Τίνα Ξάνθη, την ταμία κ. Μαρία Παθιάκη και το μέλος κ. Μαρία Χρύσανθου  στην Κοινωνικό Λειτουργό του Δ.Ο.Π κ. Ευαγγελία Ιγνατίου .

Η Αντιδήμαρχος κ. Αννα Ζωάννου ,  ο Πρόεδρος κ. Σωτήρης Πετράκης  καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου ,εκφράζουν στο Σύλλογο τις θερμές τους ευχαριστίες για τη σημαντική τους δωρεά .

Εύχονται η πράξη του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και άλλων παρόμοιων φορέων και να εκπληρωθούν όλες οι προσδοκίες τους,  για τη νέα τουριστική περίοδο.

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ