Παρούσα και φέτος η Ρόδος στο μεγάλο διεθνές ραντεβού της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στη διεθνή τουριστική έκθεση «World Travel Market – WTM 2018», η οποία από τις 5-7 Νοεμβρίου 2018 θα βρίσκεται στο επίκεντρο του παγκόσμιου τουριστικού ενδιαφέροντος.

Ο Δήμος Ρόδου πρόκειται να συμμετάσχει στην WTM 2018 μέσω της Διεύθυνσης Τουρισμού και θα φιλοξενηθεί μαζί με άλλα νησιά της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων στο οργανωμένο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο προβολής τους στον ευρωπαϊκό τουριστικό χάρτη.

Η έκθεση World Travel Market London αποτελεί κορυφαίο παγκόσμιο γεγονός για την ταξιδιωτική βιομηχανία, για να συναντήσει κάποιος επαγγελματίες του κλάδου και να διεξάγει επιχειρηματικές συμφωνίες.

Στη διεθνή έκθεση WTM του Λονδίνου μετέχουν φέτος 190 χώρες και περιοχές. Για περισσότερες από τρεις μέρες η ταξιδιωτική βιομηχανία συναντά περίπου 5.000 εκθέτες προορισμούς, εταιρείες τεχνολογίας και ιδιωτικού τομέα για να βρουν και να δικτυωθούν με 51.000 ταξιδιωτικούς επαγγελματίες, βασικούς αγοραστές της βιομηχανίας, δημοσιογράφους και γενικότερα τουριστικούς παράγοντες.

Η Ρόδος  στοχεύει να προβληθεί ως  ιδανικός τουριστικός προορισμός για όλο το έτος, αφού οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού, σε συνδυασμό με την μακραίωνη ιστορία, τον πολιτισμό και την παράδοση, κρατούν πάντα έντονο το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Καλούνται λοιπόν οι επιχειρηματίες του νησιού που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση WTM του Λονδίνου να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου και να δηλώσουν συμμετοχή,  στα τηλέφωνα: 22410 35240 και 22410 35945 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση tourism@rhodes.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να δηλώσουν τη φυσική τους παρουσία ως εκπρόσωποι φορέα ή της επιχείρησής τους, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου στα προαναφερόμενα τηλέφωνα και e mail.

Όσοι επιθυμούν να αποστείλουν υλικό τουριστικής προβολής θα πρέπει να το παραδώσουν στον κ. Κώστα Χατζίκο, στο κεντρικό γραφείο της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου στο Μαντράκι, το αργότερο μέχρι τις 2:30 το μεσημέρι της Πέμπτης 1ης Νοεμβρίου 2018.

NO COMMENTS