4η Διεθνής Τουριστική Έκθεση Greek Tourism Expo 2017, στην Αθήνα – Πρόσκληση σε επιχειρηματίες

0
26

 

Νέα δεδομένα στην αγορά του επαγγελματικού τουρισμού θέλει να δημιουργήσει η 4η Διεθνής Τουριστική Έκθεση Greek Tourism Expo 2017, που θα πραγματοποιηθεί στις 8-10 Δεκεμβρίου στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo της Αθήνας, για την προώθηση του τουρισμού στην Ελλάδα.

Στην 4η Διεθνή Τουριστική Έκθεση Greek Tourism Expo 2017 πρόκειται να συμμετάσχει η Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου,  μετά από πρόσκληση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Το φρέσκο ​​περιεχόμενο, με έννοιες και ιδέες προσαρμοσμένες στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς, εκλεκτούς εκθέτες και χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες υπόσχονται να ανοίξουν νέους ορίζοντες για την τουριστική βιομηχανία με τη συμβολή ειδικών παράλληλων εκδηλώσεων, συνεδρίων και εργαστηρίων, διαγωνισμών και πολλών εκπλήξεων.

Η Greek Tourism Expo 2017 θα υποδεχτεί 150 Hosted Byers (επαγγελματίες της διεθνούς τουριστικής σκηνής) από 40 και πλέον χώρες και οι επαγγελματικές συναντήσεις που αναμένεται να διεξαχθούν στο πλαίσιο της έκθεσης, θα ξεπεράσουν τις 6.000.

Οι κύριοι κλάδοι της τουριστικής βιομηχανίας, MICE & Leisure, Luxury & Business Travel και City Break θα αποτελέσουν τον κύριο πυλώνα και για την 4η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Ελλάδος, ενώ θα δοθεί δυναμική έμφαση στον Εναλλακτικό και Γαστρονομικό Τουρισμό.

Παράλληλα, η έκθεση πραγματοποιεί ένα σημαντικό, φιλόδοξο βήμα προς τις αγορές της Ασίας, όπως η Ιαπωνία, η Νότια Κορέα και η Ινδία.

Επίσης, η 4η Ελληνική Έκθεση Τουρισμού ’17 θα συνοδεύεται από πολύ σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις και εργαστήρια, που στοχεύουν στην αύξηση των πωλήσεων, τη διαχείριση, τη μείωση του κόστους των ξενοδοχείων και την αύξηση του ανταγωνισμού σε έναν κόσμο νέων τεχνολογιών.

Ο Δήμος Ρόδου θα εκπροσωπηθεί και φέτος στην έκθεση δια της  Διεύθυνσης Τουρισμού Δήμου Ρόδου.

Καλούνται λοιπόν οι επιχειρηματίες του νησιού που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 4η Διεθνή Τουριστική Έκθεση Greek Tourism Expo 2017 στην Αθήνα, να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου και να δηλώσουν συμμετοχή,  στα τηλέφωνα: 22410 35240 και 22410 35945 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση tourism@rhodes.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να δηλώσουν τη φυσική τους παρουσία ως εκπρόσωποι φορέα ή της επιχείρησής τους, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου στα προαναφερόμενα τηλέφωνα και email.

Όσοι επιθυμούν να αποστείλουν υλικό τουριστικής προβολής θα πρέπει να το παραδώσουν στο κεντρικό γραφείο της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου στην κα Ειρήνη Χατζηνικολάου, μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου 2017.

NO COMMENTS