Παρουσίαση του βιβλίου «Rhodes: Luxury is culture»

0
47

‘Ακρως επιτυχημένη ήταν η παρουσίαση του βιβλίου «Rhodes: Luxury is culture» στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις World Travel Market στο Λονδίνο και Philoxenia στη Θεσσαλονίκη. Τα αντίτυπα μοιράστηκαν δωρεάν κατά τις «ημέρες κοινού» των εκθέσεων και στην κυριολεξία έγιναν ανάρπαστα. Οι φωτογραφίες της Ρόδου και τα κείμενα που τις συνοδεύουν προστέθηκαν στη γενικότερη προσπάθεια της ποιότητας και της πολυτέλειας που προσφέρουν προς τους τουρίστες τόσο η Ρόδος όσο και η Σύμη.

Το βιβλίο είναι συνολικά 100 σελίδων και σε αυτές υπάρχουν αφιερώματα για τη νήσο Ρόδο, τη μεσαιωνική πόλη, τη Λίνδο, τα τοπικά προϊόντα, τις εναλλακτικές αθλητικές δραστηριότητες, τη μαρίνα Ρόδου, το yachting και τη Σύμη.

Η έκδοση και  η μετάφρασή της στα Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά έγινε μέσα από την πρωτοβουλία επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στα δυο νησιά και η χρηματοδότησή της έγινε από τους ίδιους.

Επόμενος σταθμός του βιβλίου είναι η εξειδικευμένη εμπορική έκθεση «Ανοιγμα στην αγορά της Κίνας» (3 – 6 Δεκεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο) και η Grecka Panorama (1-3 Δεκεμβρίου) στη Βαρσοβία – Πολωνία. Ακολουθεί η συμμετοχή στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού της Μόσχας, του Τελ Αβίβ, της Βιέννης και της μεγάλης ITB στο Βερολίνο.

Την όλη προσπάθεια υποστηρίζουν τα τμήματα Τουρισμού του Δήμου Ροδίων και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

NO COMMENTS