Οι Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις ΜITSIS HOTELS και συγκεκριμένα, οι ξενοδοχειακές μονάδες GRAND HOTEL και CHEVALIER ,  ιδιοκτησίας των κ. Τζένης , κ. Σταύρου και κ. Χριστίνας   Μήτση, καθώς και η ξενοδοχειακή μονάδα ΙXIAN GRAND, ιδιοκτησίας κ. Βασιλείου Καραγιάννη , ανταποκρίθηκαν  θετικά σε αίτημα του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας  Ρόδου και παρέδωσαν μεγάλη ποσότητα τροφίμων για την ενίσχυση του Συσσιτίου.

Η παράδοση των τροφίμων  έγινε στο χώρο του Συσσιτίου με ευθύνη των Διευθυντών  των παραπάνω  Ξενοδοχειακών μονάδων  και συγκεκριμένα των κ.κ Καβουκλή ,Μπάκα  και της υπεύθυνης Αγορών  κ.Δήμητρας Αναγνώστου αντίστοιχα .

Ο Πρόεδρος κ. Πετράκης Σωτήρης ,τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Διεύθυνση καθώς και το προσωπικό του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου , εκτιμώντας ιδιαιτέρως τη σημαντική αυτή χορηγία ,εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες για την ευγενική   και γενναιόδωρη προσφορά τους και εύχονται σε όλους , καλό χειμώνα και να είναι δημιουργική η νέα τουριστική περίοδος.

 Είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας, όπου ολόκληρος ο επιχειρηματικός κόσμος αντιμετωπίζει προβλήματα , να υπάρχουν επιχειρηματίες με ανεπτυγμένο το αίσθημα της ανιδιοτελούς προσφοράς και αλληλεγγύης και να βλέπουμε να συνδράμουν στο έργο της  Τοπικής Αυτοδιοίκησης .

 

NO COMMENTS