Πρόσκληση συμμετοχής επιχειρηματιών της Ρόδου στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση WTM του Λονδίνου, από τη Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου

0
44

Σε μια από τις πιο σημαντικές επαγγελματικές τουριστικές εκθέσεις παγκοσμίως, στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση WTM του Λονδίνου, που πραγματοποιείται από τις 6 -8 Νοεμβρίου 2017, πρόκειται να συμμετάσχει ο Δήμος Ρόδου, μέσω της Διεύθυνσης Τουρισμού, μετά από πρόσκληση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Η Ρόδος μαζί με άλλα νησιά Δωδεκανήσου και Κυκλάδων θα φιλοξενηθούν στο οργανωμένο περίπτερο της Περιφέρειας, στο πλαίσιο προβολής τους στον ευρωπαϊκό τουριστικό χάρτη.

 Η έκθεση World Travel Market London αποτελεί κορυφαίο παγκόσμιο γεγονός για την ταξιδιωτική βιομηχανία, για να συναντήσει κάποιος επαγγελματίες του κλάδου και να διεξάγει επιχειρηματικές συμφωνίες.

Μέσω των δικτύων της βιομηχανίας, απαράμιλλης παγκόσμιας εμβέλειας, η WTM London δημιουργεί προσωπικές και επιχειρηματικές ευκαιρίες, παρέχοντας στους πελάτες ποιοτικές επαφές, περιεχόμενο και κοινότητες.

Στη διεθνή έκθεση WTM του Λονδίνου μετέχουν φέτος 190 χώρες και περιοχές. Για περισσότερες από τρεις μέρες η ταξιδιωτική βιομηχανία συναντά περίπου 5.000 εκθέτες προορισμούς, εταιρείες τεχνολογίας και ιδιωτικού τομέα για να βρουν και να δικτυωθούν με 51.000 ταξιδιωτικούς επαγγελματίες, βασικούς αγοραστές της βιομηχανίας, δημοσιογράφους, ψηφιακούς επηρεαστές και γενικότερα τουριστικούς παράγοντες

Η Ρόδος  στοχεύει να προβληθεί ως  ιδανικός προορισμός για όλο το έτος, αφού εναλλακτικές μορφές τουρισμού, σε συνδυασμό με την μακραίωνη ιστορία, τον πολιτισμό και την παράδοση, κρατούν πάντα έντονο το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Καλούνται λοιπόν οι επιχειρηματίες του νησιού που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση  στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση WTM του Λονδίνου να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου και να δηλώσουν συμμετοχή,  στα τηλέφωνα: 22410 35240 και 22410 35945 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση tourism@rhodes.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να δηλώσουν τη φυσική τους παρουσία ως εκπρόσωποι φορέα ή της επιχείρησής τους, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου στα προαναφερόμενα τηλέφωνα και email.

Όσοι επιθυμούν να αποστείλουν υλικό τουριστικής προβολής θα πρέπει να το παραδώσουν στο κεντρικό γραφείο της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου στον κ. Κώστα Χατζίκο το αργότερο μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου 2017.

 

 

 

 

NO COMMENTS