Επίσκεψη στη Νότια Ρόδο, πραγματοποίησε την Παρασκευή 8  Σεπτεμβρίου 2017, ο Δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης Χατζηδιάκος,  προκειμένου να συζητήσει και να εξετάσει διεξοδικά, θέματα που αντιμετωπίζουν ξεχωριστά οι τοπικές   Κοινότητες της περιοχής.

Συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους:

Καθαριότητας κο Μιχάλη Παλαιολόγο, Ανάπτυξης και Πρωτογενούς Τομέα κο Γιώργο Πόκκια και τον Πρόεδρο της Α΄ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ρόδου κο Γιάννη Κούρτη, είχε  συνάντηση εργασίας στη Τοπική Κοινότητα Απολακκιάς, παρουσία των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων: Μεσαναγρού, κο Χαράλαμπο Λάμπρου, Κατταβιάς, κο Νίκο Ζαννετάκη, Απολακκιάς, Στάθη Διαμαντή και Λαχανιάς, Βασίλης Μιχαήλ.

Τα θέματα που κυριάρχησαν μεταξύ άλλων αφορούσαν: Την ύδρευση-άδρευση, την αγροτική οδοποιία στην ευρύτερη περιοχή, όπως  και τα αντισταθμιστικά έργα στην Κατταβιά, τα οποία είναι ενταγμένα στο πλαίσιο της κατασκευής του νέου εργοστασίου της ΔΕΗ, στο Πρασονήσι.

Τέλος, ο κος Χατζηδιάκος πραγματοποίησε αυτοψίες, σε σημεία και περιοχές που αντιμετωπίζονται προβλήματα, προκειμένου να έχει ιδία αντίληψη των θεμάτων.

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ