Ευχές Δημάρχου Ρόδου και Αντιδημάρχου Παιδείας στους νέους Διευθυντές και Διευθύντριες των σχολικών μονάδων Δήμου Ρόδου

0
48

Φίλες & Φίλοι,

Με αφορμή την ολοκλήρωση της διαδικασίας  επιλογής υποψηφίων διευθυντών όλων των τύπων Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας – Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης & Εργαστηριακών Κέντρων (Ε.Κ.) με την κύρωση των αξιολογικών Πινάκων, αλλά και με την ευκαιρία της επιλογής και επικείμενης ανάληψης των καθηκόντων σας σε σχολικές μονάδες του Δήμου Ρόδου , εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια συνοδευόμενα με εγκάρδιες ευχές του Δημάρχου Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκου για καλή επιτυχία στο δύσκολο και συνάμα σημαντικό έργο που αναλαμβάνεται.

Στη σύγχρονη νεοελληνική πραγματικότητα , στην οποία μαζί με την δυσμενή οικονομική συγκυρία  παραπορεύεται και η κρίση αξιών , καλείστε να επιτελέσετε ένα ιδιαίτερα πολυσύνθετο , αποφασιστικό , καίριο και σημαντικό  έργο , ενσωματώνοντας στους κόλπους των σχολείων μας και την ανθρωποκεντρική παιδεία , με σκοπό την ηθικοπνευματική ανάπτυξη των παιδιών μας .

Έχοντας σαν δεδομένο ότι ως Δημοτική Αρχή , μέσα από την άσκηση των προβλεπόμενων αρμοδιοτήτων μας, θα είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες σε κάθε προσπάθεια σας για αναβάθμιση της εκπαίδευσης με στόχο ένα αποτελεσματικότερο και αποδοτικότερο δημόσιο σχολείο , ευχόμαστε  σε όλους και όλες καλή δύναμη .

Ρόδος, 30  ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Με εκτίμηση

Κορωναίος Γιάννης

Αντιδήμαρχος Παιδείας , Δια Βίου Μάθησης και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Ρόδου

NO COMMENTS