Εργασίες καθαρισμού, απόφραξης  και συντήρησης των φρεατίων υδροσυλλογής στην  πόλη 34της Ρόδου, πραγματοποίησαν στις 9 και 10 Μαρτίου του 2017 μεικτά συνεργία της Υπηρεσίας Καθαριότητας και της ΔΕΥΑΡ του Δήμου Ρόδου , προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις σε περίπτωση κλιμάκωσης των καιρικών φαινομένων.

Με εντολή του Δημάρχου κου Φώτη Χατζηδιάκου και υπό την επίβλεψη του Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΡ κου Δημήτρη Καρατζιά σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κο Μιχάλη Παλαιολόγο, μεικτά συνεργία των υπηρεσιών, καθάρισαν τα φρεάτια της πόλης   και  συντήρησαν  όσα είχαν υποστεί ζημιές από τις δυνατές βροχοπτώσεις του τελευταίου διημέρου.

Παράλληλα έγινε αποτύπωση της κατάστασης η οποία αναφέρει πως, το δίκτυο υποδομών του Δήμου Ρόδου άντεξε στις έντονες βροχοπτώσεις και δεν προκλήθηκαν περαιτέρω προβλήματα. Επιπρόσθετα ο κος Χατζηδιάκος ζήτησε  από τις αρμόδιες υπηρεσίες να βρίσκονται σε επιφυλακή, ώστε να αντιμετωπιστούν  άμεσα τυχόν προβλήματα που θα μπορούσαν να προκληθούν.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν τον καθαρισμό και την απόφραξη των φρεατίων, την αποκομιδή και διάθεση των φερτών υλικών στο ΧΥΤΑ Ρόδου, που αποτελεί χώρο επιτρεπόμενης απόρριψης.

NO COMMENTS